Zwembad aanleggen| Roosen Zwembaden | Officiële Starline Dealer
Waarop te letten bij de aanleg van een zwembad in uw tuin
7 mei 2015
Chloorvrij zwemmen| Roosen Zwembaden | Officiële Starline Dealer
Chloorvrij Zwemmen
30 juli 2015
Zwembad aanleggen| Roosen Zwembaden | Officiële Starline Dealer

De aanleg van een Starline Zwembad

In onze vorige blog las u dat Roosen Zwembaden officieel Starline-dealer is geworden. En nu informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden en aanleg van een Starline Zwembad in uw tuin.

Starline Zwembaden worden geproduceerd in de Starline fabriek in Overpelt, België.
Deze faciliteit heeft een oppervlakte van ruim 10.000 m2 en is de grootste zwembadfabriek in Europa. In Overpelt word ook de gehele Research en Development voor de verschillende Starline modellen gedaan. Alle zwembaden worden in de fabriek klantspecifiek geassembleerd, zodat deze prefab op locatie kunnen worden geleverd.

Om voor elke tuin een passend zwembad te kunnen bieden, heeft Starline verschillende modellen ontworpen die aansluiten op diverse stijlen. Zo is de NEXXT Line een strak designzwembad, terwijl de ROMANA Line een meer landelijke en mediterrane belijning heeft. Benieuwd naar alle verschillende Starline modellen? Klik hier om de Starline modellen te bekijken. En wilt u meer weten of gewoon een professioneel advies? Roosen Zwembaden informeert u deskundig over alle mogelijkheden en maakt graag een passend ontwerp om dit alles voor u te visualiseren.

Wanneer u het ideale model en de maatvoering heeft gekozen wordt het zwembad voor u in productie genomen. Ondertussen zal Roosen Zwembaden voorbereidingen in uw tuin treffen, zodat uw zwembad direct na levering naadloos kan worden geïnstalleerd.

Vervolgens zal Roosen Zwembaden alle technische onderdelen installeren en afwerken. Vanzelfsprekend is het belangrijk om deze techniek en het zwembad zelf goed te onderhouden. Dit kunt u door Roosen Zwembaden laten verzorgen.

Wilt u meer weten over de aanleg van een Starline Zwembad? Neem dan gerust contact op met Roosen Zwembaden. Wij geven u graag meer informatie en advies over de mogelijkheden in uw tuin. Een belletje is genoeg: 0162 - 323 515