Carré Line | Tijdloze lijn

De Carré Line kenmerkt zich door haar tijdloze design, met een klassiek tintje. Dankzij de ergonomisch goed gevormde trap - over de hele breedte - is het betreden van het zwembad plezierig. De Carré Line is altijd 4 meter breed, maar u kunt wel kiezen uit drie verschillende lengtes, namelijk 8, 9 en 10 meter. Het gecentreerde startblok geeft een extra sportief accent aan het zwembad. Dit element biedt tegelijk ruimte aan de optioneel te installeren Starline Jetstream. Deze Jetstream is ideaal voor bijvoorbeeld een krachtige zwemtraining. Verder kent de Carré een sta-rand op 90 cm vanaf de bodem en een veiligheidsrand bovenaan de wanden, ter bescherming van de Roldeck® zwembadafdekking. De brede trap is volledig geïntegreerd in de badvorm. Carré Line zwembaden zijn dus uit één stuk vervaardigd en volkomen glad afgewerkt. Naast de optionele inbouw Roldeck® zwembadafdekking kunt u ook kiezen voor de opbouw-zwembadafdekking Classic of EasyCover. Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij Roosen Zwembaden.

Afspraak maken.

Tijdloos rechthoekig designInlooptrap over de volledige breedte geeft dit bad een klassieke look.

Veiligheidsrand en sta-randDe veiligheidsrand zorgt voor ondersteuning wanneer een gesloten afdekking wordt belast. De sta-rand geef u de mogelijkheid om een rustmoment in te lassen.

Brede inlooptrapPraktische inlooptrap over de volledige breedte inclusief startblok met mogelijkheid voor een Jetstream.

Diverse Kleuren & AfmetingenDe Carré line is verkrijgbaar in drie lengtematen; 8 meter, 9 meter en 10 meter en u kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren.

Puur genieten met een compleet zwembad...

Laat uw zwembad op basis van uw wensen personaliseren, waarbij veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop staan. U maakt uw zwembad compleet met een veilige en tegelijk mooie Roldeck®-zwembadafdekking. En voor extra plezier is er keuze uit diverse fun & waterattracties, of een Starline Jetstream voor uw persoonlijke powertraining. Ook kunt u kiezen voor een sfeervolle zwembadverlichting, comfortabele verwarming en voor een perfecte afwerking uit stijlvolle randstenen en terrastegels.