Dynamic Line | Comfortabele lijn

Als u uw zwembad een eigen tintje wilt geven dan kan dat met de Dynamic Line. Naast de vijf originele Starline zwembadkleuren kunt namelijk kiezen uit een grote diversiteit aan inlooptrappen. Zoals de ruime rechthoekige inlooptrap 'Lounge' met een loungeplateau dat net onder de waterspiegel is gemonteerd. Niet alleen mooi maar ook comfortabel, want u kunt heerlijk zonnebaden terwijl u gedeeltelijk in het water zit. En ook voor kinderen biedt het zwembad gemak, want tijdens het zwemmen kunnen zij even uitrusten door op de geïntegreerde sta-rand te gaan staan. Alle Dynamic zwembaden meten 11 x 4 meter en zijn voorzien van een nis aan de achterzijde, waarin de Starline Roldeck® zwembadafdekking kan worden gemonteerd. De veiligheidsrand biedt ondersteuning voor de uitgerolde afdekking. Alle Dynamic Line zwembaden kunnen worden voorzien van een bijpassende Dynamic Line zwembadafdekking. Roosen Zwembaden informeert u graag over de verschillende opties.

Afspraak maken.

FamiliebadMet een lengte van 11 meter, een sta-rand en een veiligheidsrand is de Dynamic Line het ideale familiebad.

Veiligheidsrand en sta-randDe veiligheidsrand zorgt voor ondersteuning wanneer een gesloten afdekking wordt belast. De sta-rand geef u de mogelijkheid om een rustmoment in te lassen.

Diverse hoektrappenDiverse trappen mogelijk. Bijvoorbeeld een hoektrap met loungeplateau net onder de waterlijn

Diverse Kleuren & AfmetingenDe Dynamic line is verkrijgbaar in één lengtemaat; 11 meter, en u kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren.

Puur genieten met een compleet zwembad...

Laat uw zwembad op basis van uw wensen personaliseren, waarbij veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop staan. U maakt uw zwembad compleet met een veilige en tegelijk mooie Roldeck®-zwembadafdekking. En voor extra plezier is er keuze uit diverse fun & waterattracties, of een Starline Jetstream voor uw persoonlijke powertraining. Ook kunt u kiezen voor een sfeervolle zwembadverlichting, comfortabele verwarming en voor een perfecte afwerking uit stijlvolle randstenen en terrastegels.