Ergonomic Line | Compacte lijn

Dankzij het compacte formaat van 7 of 8 x 3,5 meter , met een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter, zijn de zwembaden uit de Ergonomic Line bij uitstek geschikt voor kleine tuinen. Daarbij kunt u kiezen uit een tweetal modellen, namelijk de rechthoekige Ergonomic met halfronde trap en het volledig rechthoekige Ergonomic model. Indien u opteert voor het volledig rechthoekige model, kunt u kiezen uit verschillende inlooptrappen in de hoek van het zwembad. Omdat de trap in de hoek van het zwembad is geïntegreerd, kunt u van de volledige lengte van het bad genieten. Beide modellen Ergonomic Line zijn leverbaar met of zonder nis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking. Naast de optionele inbouw Roldeck® zwembadafdekking kunt u ook kiezen voor de opbouw-zwembadafdekking Classic of EasyCover. Ergonomic Line zwembaden zijn uit één stuk vervaardigd en zijn volkomen glad afgewerkt. Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij Roosen Zwembaden.

Afspraak maken.

Ruimte optimaal benuttenOndanks het compacte formaat biedt de Ergonomic Line een volwaardige zwembadbeleving.

Veiligheidsrand en sta-randDe veiligheidsrand zorgt voor ondersteuning wanneer een gesloten afdekking wordt belast. De sta-rand geef u de mogelijkheid om een rustmoment in te lassen.

Diverse trappen mogelijkDiverse trappen mogelijk. Bijvoorbeeld een hoektrap links- of rechtsonder.

Diverse Kleuren & AfmetingenDe Ergonomic line is verkrijgbaar in twee lengtematen; 7 meter en 7,7 meter en u kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren.

Puur genieten met een compleet zwembad...

Laat uw zwembad op basis van uw wensen personaliseren, waarbij veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop staan. U maakt uw zwembad compleet met een veilige en tegelijk mooie Roldeck®-zwembadafdekking. En voor extra plezier is er keuze uit diverse fun & waterattracties, of een Starline Jetstream voor uw persoonlijke powertraining. Ook kunt u kiezen voor een sfeervolle zwembadverlichting, comfortabele verwarming en voor een perfecte afwerking uit stijlvolle randstenen en terrastegels.