Nexxt Line | Overlopende waterlijn

Als u van design en architectuur houdt, dan is een Nexxt Line zwembad een absolute must. De Nexxt Line wordt gekenmerkt door het eenvoudige, doch krachtige ontwerp met strakke lijnen en hoeken. Het design wordt versterkt door de prachtige, zwevende inlooptrap. Niet alleen fraai om te zien, maar ook ergonomisch helemaal in vorm. Het mooiste detail van de Nexxt Line wordt gevormd door de overlopende waterlijn, die subtiel wegloopt via de open voeg tussen de randstenen. Een genot om naar te kijken en nog fijner om in te zwemmen. En 's avonds adembenemend mooi, dankzij de esthetische verlichting en transparante Nexxt Line Zwembadafdekking. Als dat geen optimaal genieten is...

Afspraak maken

Infinity PoolHet water loopt over de randstenen en verdwijnt geruisloos in een voeg tussen de randtegels.

Strak DesignHet strakke design geeft de Nexxt Line een exclusieve uitstraling. De overlooprand zorgt voor een mooi spiegeleffect

Diverse trappen mogelijkGeef uw Nexxt extra allure met bijvoorbeeld een prachtige zwevende inlooptrap of een inlooptrap over de volledige breedte.

Diverse Kleuren & AfmetingenDe Nexxt line is verkrijgbaar in drie lengtematen; 8 meter, 10 meter en 12 meter en u kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren.

Puur genieten met een compleet zwembad...

Laat uw zwembad op basis van uw wensen personaliseren, waarbij veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop staan. U maakt uw zwembad compleet met een veilige en tegelijk mooie Roldeck®-zwembadafdekking. En voor extra plezier is er keuze uit diverse fun & waterattracties, of een Starline Jetstream voor uw persoonlijke powertraining. Ook kunt u kiezen voor een sfeervolle zwembadverlichting, comfortabele verwarming en voor een perfecte afwerking uit stijlvolle randstenen en terrastegels.