Nova Line | Hoge waterlijn

De Nova Line is het type zwembad dat een hoge waterlijn als typerende visuele eigenschap heeft. De hoge waterlijn bevindt zich net onder de randstenen. Dat is mogelijk dankzij het geïntegreerde, innovatieve skimmersysteem. De skimmers zijn hoog in de korte zijwanden van het zwembad opgenomen. Daardoor vallen ze niet op, met een prachtig hoge waterlijn als resultaat. Pure eenvoud die voor een strak visueel effect zorgt. Deze minimalistische schoonheid is kenmerkend voor de Nova Line van Starline. En dat zie je ook terug in de Nova zwembadtrap, want die heeft rechte treden over de volle breedte van het zwembad. De treden zijn voorzien van een antislip-structuur. Dat zorgt voor een veilige entree van de Nova Line. Dankzij de speciale constructie kan de Starline zwembadafdekking onder de trap worden ingebouwd. Ook is het mogelijk om de Nexxt Inbouwtrap te laten monteren voor de drie grootste formaten 120, 100 en 80. Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij Roosen Zwembaden.

Afspraak maken.

Hoge waterlijnHet innovatieve skimmersysteem zorgt voor een mooie hoge waterlijn, net onder de randstenen.

Minimalistisch designMet een strakke lijnvoering past dit zwembad perfect in de moderne tuin

Diverse trappen mogelijkGeef uw Nova extra allure met bijvoorbeeld een prachtige zwevende inlooptrap of een inlooptrap over de volledige breedte met antislip.

Diverse Kleuren & AfmetingenDe Nova line is verkrijgbaar in drie lengtematen; 8 meter, 10 meter en 12 meter en u kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren.

Puur genieten met een compleet zwembad...

Als u van design en architectuur houdt, dan is een Nexxt Line zwembad een absolute must. De Nexxt Line wordt gekenmerkt door het eenvoudige, doch krachtige ontwerp met strakke lijnen en hoeken. Het design wordt versterkt door de prachtige, zwevende inlooptrap. Niet alleen fraai om te zien, maar ook ergonomisch helemaal in vorm. Het mooiste detail van de Nexxt Line wordt gevormd door de overlopende waterlijn, die subtiel wegloopt via de open voeg tussen de randstenen. Een genot om naar te kijken en nog fijner om in te zwemmen. En 's avonds adembenemend mooi, dankzij de esthetische verlichting en transparante Nexxt Line Zwembadafdekking. Als dat geen optimaal genieten is . .