Romana Line | Landelijke lijn

Als u voorkeur heeft voor een meer landelijke of mediterrane stijl, dan is een zwembad uit de serie Romana Line een uitstekende keuze. Dit is namelijk het model dat heel fraai past in een landschapstuin of omgeving met landelijk karakter. Ook als u houdt van 'zuidelijke sferen'. De Romana Line is altijd 4 meter breed en 1,5 meter diep, maar u kunt kiezen uit drie verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. Het in de trap gecentreerde startblok zorgt voor een sportief tintje. En als u optioneel een Starline Jetstream wil laten installeren biedt dit verhoogde element de benodigde ruimte. De Romana Line zwembaden zijn uitgevoerd met extra veiligheidsmaatregelen zoals een sta-rand op 90 cm hoogte en een veiligheidsrand die de Roldeck® zwembadafdekking beschermt. De brede trap is volledig geïntegreerd in de badvorm. Romano Line zwembaden zijn uit één stuk vervaardigd en zijn perfect glad afgewerkt. Roosen Zwembaden informeert u graag over de verschillende opties.

Afspraak maken.

Elegant mediterraans designDe halfronde inlooptrap geeft dit bad een mediterrane look.

Veiligheidsrand en sta-randDe veiligheidsrand zorgt voor ondersteuning wanneer een gesloten afdekking wordt belast. De sta-rand geef u de mogelijkheid om een rustmoment in te lassen.

Gebogen inlooptrapHalfronde inlooptrap over de volledige breedte inclusief startblok met mogelijkheid voor een Jetstream.

Diverse Kleuren & AfmetingenDe Romana line is verkrijgbaar in drie lengtematen; 8 meter, 9 meter en 10 meter en u kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren.

Puur genieten met een compleet zwembad...

Laat uw zwembad op basis van uw wensen personaliseren, waarbij veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop staan. U maakt uw zwembad compleet met een veilige en tegelijk mooie Roldeck®-zwembadafdekking. En voor extra plezier is er keuze uit diverse fun & waterattracties, of een Starline Jetstream voor uw persoonlijke powertraining. Ook kunt u kiezen voor een sfeervolle zwembadverlichting, comfortabele verwarming en voor een perfecte afwerking uit stijlvolle randstenen en terrastegels.