Romana Line| Roosen Zwembaden | Officiële Starline Dealer
Wilt u een privé zwembad aanleggen? Hiermee moet u rekening houden!
11 mei 2016
Zwembadonderhoud - Roosen Zwembaden | Officiële Starline Dealer

Het hele seizoen genieten van uw privé zwembad?
Zo houdt u het in topconditie:

Het gehele seizoen in een schoon zwembad kunnen zwemmen is wel zo plezierig. Dan is regelmatig onderhoud een must, waardoor u dag in dag uit kunt blijven genieten van uw eigen zwembad.

Terugspoelen

Het is belangrijk om uw zwembad wekelijks terug te spoelen om ervoor te zorgen dat het zwembadwater van goede kwaliteit blijft. Terugspoelen gaat eenvoudig dankzij de automatische terugspoelklep.

Wij raden altijd aan om een filter op basis van glasparels (ook bekend als Vitrosphere) aan te schaffen in plaats van zand. Zand moet namelijk elke drie jaar worden vervangen, terwijl glasparels een leven lang mee kunnen.

Zwembadrobot en bodemzuigers

De bodem en zijkanten van uw zwembad zijn eenvoudig schoon te houden met een zwembadrobot of bodemzuiger. Een goede zwembadrobot of bodemzuiger zorgt ervoor dat de bodem en de wanden van het zwembad volledig worden geschrobd, geveegd en gereinigd.

Dagelijks onderhoud

Indien er bladeren in het zwembad vallen, haal deze er dan regelmatig uit met een schepnet. Zorg er tegelijk voor dat de skimmermandjes leeg blijven. Mocht de toevoer van chloor niet geautomatiseerd zijn, dan kan het voorkomen dat uw zwembad groen kleurt. In dat geval dient u een chloorshock toe te dienen. Dit is een chloorsoort die snel oplost en ervoor zorgt dat de kwaliteit van het water weer snel optimaal is. Ook dient u wekelijks een chloortablet in de skimmers te leggen (alleen wanneer de chloortoevoer niet is geautomatiseerd)

U kunt uw zwembadonderhoud ook uitbesteden aan Roosen Zwembaden. Heeft u vragen over zwembadonderhoud en de verschillende mogelijkheden? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via info@roosenzwembaden.nl of bel 0162 323 515

Neem contact op... Bekijk alle modellen...