Officiële Starline Dealer

Roosen Zwembaden is er trots op dat zij al jaren deel uitmaken van het officiële dealernetwerk van Starline Zwembaden. Starline werkt met een betrouwbaar, internationaal netwerk dat klanten volledig kan begeleiden. Van oriëntatie en ontwerp tot en met de volledige realisatie.

Historie van Starline Zwembaden

Starline Zwembaden ontwerpt, ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 40 jaar luxe privézwembaden, Roldeck® zwembadafdekkingen, whirlpools en andere wellness-producten. Het toonaangevende Starline staat bekend om haar kwalitatief uitstekende producten en hoogwaardige afwerking. Door de jaren heen is er een stijlvol, gevarieerd assortiment ontwikkeld dat beantwoordt aan verschillende wensen. Succesvolle composiet Monoblock® zwembaden zijn onder meer: de ROMANA, DYNAMIC, CARRÉ en ERGONOMIC Line. En dit jaar is het programma uitgebreid met de typen NOVA en de NEXXT Line. De NEXXT Line is een prachtig infinity overloopbad.

Roosen Zwembaden & Starline

Roosen staat als gerenommeerd bedrijf al decennia bekend als betrouwbare installateur van zwembaden, vijvertechniek, beregeningsinstallaties en tuinverlichting. Het Starline-dealerschap is een welkome aanvulling die helemaal binnen de Roosen-cultuur past en het pakket compleet maakt.

Overweegt u een Starline zwembad te laten aanleggen en bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend advies. En natuurlijk begeleiden wij u graag bij de realisatie van uw privézwembad.