Over Starline

Starline Group is al 40 jaar actief in de zwembadbranche en decennia lang producent van polyester Monoblock zwembaden, zwembadafdekkingen en zwembadapparatuur van het merk Starline. De distributie van de Starline zwembaden verloopt via een internationaal dealernetwerk.

Starline Group heeft haar hoofdkantoor in Nederland, Valkenswaard met in huis een riante binnen- en buitenshowroom welke is te bezoeken door zowel particuliere als zakelijke klanten. De geavanceerde productiefaciliteit van de Starline zwembaden en afdekkingen is gesitueerd net over de grens in België, Overpelt.

Doordat Starline controle heeft over de complete keten van productie tot aan distributie, staat Starline garant voor hoogwaardige producten. In het menu Product vindt u een overzicht. Van zwembaden, zwembadafdekkingen tot aan een range producten voor waterbehandeling van uw zwembad, filters en producten voor onderhoud. Daarnaast is Starline exclusief distributeur van Starline whirlpools.

Neem de tijd om kennis te maken met Starline producten. Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op door een afspraak te maken. Of loop vrijblijvend binnen in onze in- en outdoor showroom te Valkenswaard. Heeft u vragen over de website, klik dan op het vraagteken hieronder.

Neem contact op... Bekijk de Starline Zwembaden...