Uw zwembad verwarmen met een SunDisc Solar Systems

Door gebruik te maken van duurzame energie middels SunDisc zonnecollectoren is het mogelijk om een temperatuur verhoging van uw zwembadwater te realiseren van 3 graden Celsius per dag in het voor- en naseizoen. Door gebruik te maken van de combinatie zonnewarmte en zwembadafdekking behaalt u het hoogst mogelijke comfort met het systeem van SunDisc. Deze vorm van duurzame energie cq zwembad verwarming heeft zich in Europa al vele jaren bewezen.

Rendement van SunDisc

Het rendement van onafgedekte zonnecollectoren voor het verwarmen van zwembadwater uw zwembadverwarming is de afgelopen jaren door verschillende onafhankelijke onderzoekcentra onderzocht. SunDisc heeft de uitkomsten en aanbevelingen van deze onderzoeken gebruikt om de vorm en samenstelling van zijn zonnecollector te optimaliseren. Daarnaast zijn de gegevens gebruikt om in eigen beheer een besturing te ontwikkelen die het hoge rendement van de zonne collectoren optimaal benut. Het resultaat van deze inspanningen is een bijzonder hoog gemiddeld rendement van ruim 45%.

De SunDisc is op verschillende manieren op te nemen in uw tuin. Zo kunt u de SunDisc o.a. verwerken op uw Carport, Garage, Pergola en overige platte daken. Tevens kan de SunDisc worden toegepast als parasol.

Neem contact op... Bekijk onze zwembaden...