Zwembadafdekking Roldeck

Optimale bescherming

Een perfect passende zwembadafdekking biedt optimale bescherming. Het is een must voor uw zwembad. Het verhoogt niet alleen de veiligheid, het houdt ook uw zwembad schoon. Want eenmaal afgedekt komt er geen vuil meer in het zwembad. En omdat u van mooi houdt heeft Starline de Roldeck®-afdekking onzichtbaar in het zwembad ingebouwd en strak afgewerkt. Voor extra bescherming is er een kinderslot op de zwembadafdekking gemonteerd. Dat geeft u een gerust gevoel.

Minder onderhoud

De zwembadafdekking houdt de warmte van het water beter vast. Het scheelt u daarom ook tijd in onderhoud. Roosen Zwembaden adviseert en levert het merk Roldeck® van Starline. Roldeck® is niet alleen mooi, maar ook functioneel, want u krijgt er een afstandsbediening bij waarmee u de afdekking kunt besturen. Kortom, uw zwembad is pas compleet met Roldeck®.

Veilig en energiebesparend

Het Starline Roldeck®-systeem is opgebouwd uit in elkaar grijpende lamellen. Deze perfect in het zwembad geïntegreerde afdekking is niet alleen een parel voor het oog, ze voldoet tevens aan de hoogste veiligheidsnormen die momenteel binnen Europa gelden. Naast veilig is dit type zwembadafdekking ook energiebesparend, want deze professionele afdekking zorgt ervoor dat het warmteverlies wordt beperkt tot 60%, omdat het verdamping van het zwembadwater tegengaat.

Neem contact op... Bekijk zwembaden...