Zwembadafwerking

Monoblock zwembaden Starline

Roosen Zwembaden is dealer van Starline Monoblock zwembaden. Deze worden geproduceerd uit één geheel, en bijna allemaal inclusief inlooptrap. Een Monoblock zwembad biedt veel voordelen. Het kent geen ontsierende naden waardoor dit type zwembad weinig onderhoud vraagt en het een fraaie, esthetische uitstraling heeft. Veiligheid staat voorop bij Starline en dat zie je terug in de verschillende onderdelen van het zwembad. Zoals de antisliptreden op de trappen en een veiligheidsrand ter ondersteuning van de zwembadafdekking. Om te voorkomen uw kind per ongeluk op de afdekking terecht komt. Daarnaast bestaat de constructie van de zwembaden uit hoge kwaliteit composiet voor jarenlang plezier.

Mozaïek

Het klassieke mozaïek geeft het zwembad een fraaie chique uitstraling. Bovendien is mozaïek is verkrijgbaar in een welhaast onbeperkt aantal formaten en kleuren. Roosen Zwembaden beschikt over de vakmensen die deze afdichtingsmethode met kleine tegeltjes perfect kunnen uitvoeren. Mozaïektegels van klein formaat (2 x2 cm) zoals die van glas of emaille lenen zich uitstekend voor zwembaden met verschillende hoeken en moeilijke vormen.

Polyester

Dankzij haar samenstelling van hars en vezel blijft polyester het ideale product voor de afdichting van uw zwembad. Dit type bekleding is bij uitstek geschikt om uw bassin in de meest exotische vormen uit te voeren of te vernieuwen. De polyester vorm wordt vaak uit één stuk gemaakt en is daardoor goed bestand tegen de eventuele drukbelasting. Bovendien garandeert het een perfecte afdichting.

Liner

Liner is opgebouwd uit soepel pvc en vormt daardoor de meest economische oplossing voor de afdichting van uw zwembad. Liner kenmerkt zich door een zeer dun membraan (75/100). Deze structuur wordt vaak toegepast bij prefab-zwembaden in kit. Het wordt geleverd in de vorm en op maat van uw zwembad en wordt toegepast op een glad oppervlak.

Gewapend membraan

Dit membraan, van een hogere kwaliteit dan Liner, bestaat uit een polyestervezelvlies en een dubbele laag soepel pvc. Het heeft de dubbele dikte van Liner (1,5 mn) en is vervaardigd uit schimmelwerend materiaal. Gewapend membraan is zeer goed bestand tegen uv-straling. Dit product is duurzaam en kent een levensduur van ca. 15 jaar. Voor een optimaal zwemcomfort plaatsen wij meestal wolvilt tussen de zwembadwand en het membraan.